GPS tracker utan abonnemang

gps tracker utan abonnemang

Du är säkert medveten om att många gps tillverkare väljer att ta ut en avgift för att använda deras platform? Finns det gpser utan abonnemang? Och vad är skillnaden? 

Låt oss börja med gps trackers med abonnemang

Det finns många företag som livnär sig på att sälja gpser. Det är inte konstigt. Behöver man betala 49 eller 149 kr i månaden för att använda produkten är det en bra förtjänst! Och det kan mycket väl vara frukten utav ett mycket långt, gediget och kanske kostsamt arbete med att utveckla plattformen för att spåra. 

Många gånger ingår det även extratjänster så som Körjournaler och "Fleet management" för att företag ska få en bättre överblick över sin fordons-flotta. Tjänster som kan passa sig mycket väl för oss med högre förväntningar och större behov. Företag ska absolut kolla närmare på detta då det lämpar sig väldigt väl! 

Jag minns speciellt på mitt första jobb när jag var tvungen att handskriva körjournaler vilket inte bara var tidskrävande utan frustrerande och det kändes otroligt onödigt! När företaget senare valde att investera i gpser var det omstritt men enligt mig enbart en  välsignelse att slippa körjournaler! 
För privatpersoner tycker vi inte det inte lika självklart! Kan vi slippa betala en månadsavgift, gör vi helst det? Förutsatt att funktionen är densamma!  Exempel på leverantörer med abonnemang minifinder,swetrack eller dantracker med flera..

Gpser utan abonnemang

Funktionen kvarstår men fakturan slipper du! Det fina med dessa produkter är alltså att det är helt gratis, en livslång kostnadsfri tillgång till mjukvara för att spåra dina enheter.  Visst låter inte de fel?
Men vad skiljer då? 
Ofta är det samma produkter som säljs men att mjukvaran eller Appen är egenutvecklad. I dessa fall ingår mjukvaran från tillverkaren. Vilket inte alltid är TOP-NOTCH men inte heller helt åt skogen. Det beror lite på vilken leverantör man väljer.  Det finns bra och det finns sannerligen dåliga. 
Vi på Tryggpunkten har valt ut de produkter utan abonnemang som möter våra riktlinjer för kvalitet och användarvänlighet. Eftersom vi inte alla är tekniskt lagda och kan programmera en gps behöver det vara enkelt att komma igång! 
Och vi har gjort det enkelt för oss! Kollar du igenom våran hemsida kan du tryggt handla utan med vetskapen om att samtliga gpser (utom Minifinder och Swetrack) är utan abonnemang.  Och då har vi självklart själva funktionstestat och kontrollerat att allting möter våra krav! Du är välkommen att kika runt lite och se om du hittar något att uppskatta! Sedan kan du alltid skicka oss ett mail och berätta vad du tyckte, det är alltid lika roligt! 
 
På återseende! Med vänlig hälsning Rasmus 
 
 
 

 

 

 

 

 

Vinn ett presentkort Spinner icon