GPS tracker utan abonnemang

gps tracker utan abonnemang

Du är säkert medveten om att många gps tillverkare väljer att ta ut en avgift för att använda deras gpser? Finns det gpser utan abonnemang? Och vad är skillnaden? 

Låt oss börja med GPS-trackers med abonnemang

Det finns många företag som livnär sig på att sälja gpser. Det är inte konstigt. Behöver man betala 49 eller 149 kr i månaden för att använda produkten är det en bra förtjänst! Och det kan mycket väl vara frukten utav ett mycket långt, gediget och kanske kostsamt arbete med att utveckla plattformen för att spåra. 

Många gånger ingår det även extratjänster så som Körjournaler och "Fleet management" för att företag ska få en bättre överblick över sin fordons-flotta. Tjänster som kan passa sig mycket väl för dom med högre förväntningar och större behov. 

Jag minns speciellt mitt första jobb när jag arbetade som resande installatör och var tvungen att handskriva körjournaler vilket inte bara var tidskrävande, det kändes otroligt onödigt! När företaget senare valde att investera i gpser var det omstritt men enligt mig en välsignelse att slippa skriva! Alla mina körtider, rutter och miltal skickades automatiskt till våran handläggare på företaget som sedan lämpligt förvarade dessa. 
 
En otroligt smart lösning! Och enligt oss något som bör användas av alla företag som innehar en fordonsflotta. Det underlättar inte bara för förare utan även för administrering och överblicken ni kommer få utav eran flotta.
 
För privatpersoner är det inte lika självklart! Vi betalar allra helst ingen månadskostnad. Förutsatt att funktionen är densamma!  Kan vi spåra våra fordon, husdjur eller tillhörigheter utan abonnemang? 

Gpser utan abonnemang

Funktionen kvarstår men fakturan slipper du! Och ofta är det samma produkter eller "hårdvara" som säljs men att mjukvaran eller Appen är egenutvecklad. I dessa fall ingår mjukvaran från tillverkaren. Det beror lite på vilken leverantör man väljer. Det finns bra och det finns dåliga. Men det som skiljer en GPS från en annan är just kvalitet, frekvensuppdatering, positionsnogrannhet och användarvänlighet.
Vi på Tryggpunkten har valt ut de GPSer utan abonnemang som möter våra riktlinjer för kvalitet och användarvänlighet, oavsett om det är din bil, motorcykel, häst eller dotter du vill spåra. Eftersom vi inte alla är tekniskt lagda och kan programmera en gps behöver det vara enkelt att komma igång! 
Och vi har gjort det enkelt för oss! Kollar du igenom våran hemsida kan du tryggt handla med vetskapen om att samtliga gpser (utom Minifinder och Swetrack) är utan abonnemang. Och då har vi självklart funktionstestat och kontrollerat att allting möter våra krav! Du är välkommen att kika runt lite och se om du hittar något att uppskatta! Sedan kan du alltid skicka oss ett mail och berätta vad du tyckte, det är alltid lika roligt! 
 
På återseende! Med vänlig hälsning Rasmus 
 
 
 

 

 

 

 

 

Vinn ett presentkort Spinner icon