Hur man spårar sin stulna cykel 2019

hur man spårar sin stulna cykel 2019

Är du en person som hellre tar cykeln istället för bilen? Cykeln är både bra för miljön och ett otroligt bra färdmedel. Men ett stort problem vi stöter på idag är att våra cyklar blir stulna. Vi känner alla till någon som blivit av med en cykel! Statistiken för anmälda cyklar talar sitt eget språk! I cykelstaden Lund har var 50de person någon gång varit drabbad av en cykelstöld! Det är absurt och galet. 

Hade du velat på ett diskret vis motverka att din cykel blir stulen?

 
Vi presenterar en GPS förklädd som ett helt vanligt baklyse till cykeln eller en GPS integrerad i cykelns ram? Idag finns det en uppsjö av smarta gpser som inte bara talar om för dig var den befinner sig utan med en hel rad av andra smarta funktioner.  Om du frågar oss är en GPS förmodligen det absolut bästa stöldskyddet man kan äga, för även om du mot förmodan skulle vara offer för en stöld kan du enkelt med ett klick på mobilen få fram exakt vart tjuven tog vägen, ringa polisen och återfå din cykel. Vidare tror vi inte att det är organiserade kriminella ligor som utför dessa stölder utan oftast är det spontana beslut tagna i stunden hetta av otroligt okriminella personer. Men det rättfärdigar inte dem från att stjäla och självklart ska vi vara rädda om våran egendom. 

Med en GPS blir du notifierad direkt när något händer!

När du efter en lång färd ställer av cykeln och gpsen noterar att den står stilla, går den efter en liten stund in i ett såkallat "viloläge". I viloläget sparar enheten ström och så fort enheten känner av vibrationer eller rör på sig. Skickas ett SMS-larm till ägaren.  Därefter kan du klicka vidare och se på kartan var cykeln befinner sig. Står den kvar i cykelgaraget där du lämnade den? Eller har den fått fötter?
Förutom att agera som ett stöldskydd kan du hantera diverse andra inställningar. Du kan ställa in geografiska larm - när enheten hamnar utanför larmas du. Du kan se tillbaka på positionshistoriken - 3 månader med rutter, körtider och hastigheter. Och du kan spåra cykeln live, direktsändning! 

Därför borde du investera i en gps!

Vi tycker att en GPS borde sitta varenda cykel! Inte bara skapar det en tryggare tillvaro, sänker responstiden vid ett eventuellt tillgrepp och får dig att sluta oroa dig i onödan. Det kan också vara roligt att se tillbaka på dina egna rutter! Därför har vi har tagit fram de GPSer som fungerar absolut bäst till en rimlig peng. Det är ett par olika typer av GPSer med ungefär samma funktioner men med olika utformning. Observera att du inte behöver något abonnemang eller liknande. Du kan hitta dem genom att följa denna länk: Tryggpunkten GPS för Cyklar
 
Tack för att du tog dig tid att läsa. Vi hoppas att du hittar något att uppskatta i våran butik. Sedan får du gärna skicka oss ett mail, det är alltid lika roligt! 
Ha det bra! / Rasmus
 
 
 
 
Vinn ett presentkort Spinner icon