Köpvillkor - Tryggpunkten

ÖVERSIKT


Denna webbplats drivs av tryggpunkten. På hela webbplatsen hänvisar termen "vi", "oss" och "vår" till tryggpunkten. Tryggpunkten erbjuder denna webbplats, inklusive all information, verktyg och tjänster som är tillgängliga från denna sida till dig, användaren, villkorad av din godkännande av alla villkor, villkor, policyer och meddelanden som anges här.

Genom att besöka vår webbplats och / eller köpa något från oss, engagerar vi dig i vår "Service" och accepterar att vara bunden av följande villkor ("Användarvillkor", "Villkor"), inklusive de ytterligare villkoren och policyerna häri refererad och / eller tillgänglig med hyperlänk. Dessa användarvillkor gäller för alla användare av webbplatsen, inklusive men utan begränsning användare som är webbläsare, säljare, kunder, handlare och / eller bidragsgivare för innehåll.

Läs dessa användarvillkor noggrant innan du besöker eller använder vår webbplats. Genom att komma åt eller använda någon del av webbplatsen godkänner du att vara bunden av dessa användarvillkor. Om du inte godkänner alla villkoren i detta avtal kan du inte komma åt webbplatsen eller använda några tjänster. Om dessa användarvillkor anses vara ett erbjudande är godkännande uttryckligen begränsat till dessa användarvillkor.

Eventuella nya funktioner eller verktyg som läggs till i den aktuella butiken ska också omfattas av användarvillkoren. Du kan när som helst granska den senaste versionen av användarvillkoren på den här sidan. Vi förbehåller oss rätten att uppdatera, ändra eller ersätta någon del av dessa användarvillkor genom att lägga upp uppdateringar och / eller ändringar på vår webbplats. Det är ditt ansvar att regelbundet kontrollera denna sida för ändringar. Din fortsatta användning av eller tillgång till webbplatsen efter att eventuella ändringar har skickats utgjorde godkännande av dessa ändringar.

Vår butik är värd på Shopify Inc. De ger oss den elektroniska e-handelsplattformen som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig.

Priser, moms och frakt

Alla priser anges inklusive moms på 25%. I kundvagnen visas det totala priset. Eventuell fraktkostnad visas i kundvagnen när du slutför din beställning.

Observera att en del varor skickas ifrån utlandet och att en hanteringsavgift kan komma att debiteras ifrån Postnord.

Betalningsvillkor finns angivna i kundvagnen, beroende av valt betalningssätt.

Vi erbjuder säker internetbetalning i samarbete med PayPal och Payson, och godtar även banköverföring.

Vilka fraktalternativ erbjuder ni?

Vi erbjuder frakt med Postnord.

Hur lång leveranstid har ni?
Vi skickar alltid nästa arbetsdag om inget annat meddelas. Skulle det ske förseningar på grund av problem hos vår underleverantör, kommer du att meddelas

Beroende på att vi sammarbetar med olika leverantörer med olika leveranstider har vi inga generella villkor. Minifinder och Swetracker har en leveranstid på 1-3 dagar medans övriga produkter kan ta upp emot 25 dagar att ta emot.

Hur lång garanti har ni?

Vi lämnar 1 års fabriksfel garanti på samtliga produkter. Garantin täcker ej handhavandefel. Vi ansvarar ej för borttappad eller skadad utrustning.

Försändelser

Postnord har valt att ta ut en hanteringsavgift ifrån alla svenska kunder och tullverket låter inte företag registrera sig som tullombud i Sverige. Därför kan vi tyvärr inte rå för den avgiften som kan tillkomma när ni handlar ifrån oss. En del paket kan komma utan avgift men det är fortfarande slutkundens ansvar. Vägrar man betala in avgiften får man ingen påminnelse ifrån postnord och ärendet avslutas med att postnord skickar varan till destruktion.

Ångerrätt och retur

Din ångerrätt gäller under 14 dagar, i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer. Ångerrätten börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Vid ångerköp så returnerar du varan på egen bekostnad. Om returen beror på ett fel från vår sida, exempelvis att vår emballering har varit bristfällig eller att försändelsen innehåller fel vara, så sker returen givetvis på vår bekostnad. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

Ångerrätten gäller inte om du skadat eller använt varan.

När du utnyttjat din ångerrätt och gjort en returförfrågan är du skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort förlorar du ångerrätten. Tryggpunkten lämnar inte något öppet köp eller bytesrätt utöver den ångerrätt som regleras av lagen om distansavtal.

Returer skickas till:

Tryggpunkten, Värmlandsgatan 16, 50437, Borås

Garanti, support & service

Tryggpunkten lämnar 1 års garanti på samtliga produkter. Garantin innebär att fel som kan härledas till produktionsfel åtgärdas utan extra kostnad för din del. 

Om din produkt är av varumärket SweTrack så skall du ta kontakt med dem direkt, då SweTrack hanterar samtliga supportärenden för sina produkter oavsett försäljningsställe. Du som köpt en SweTrack-produkt finner information om SweTracks ettåriga hårdvarugaranti genom att klicka här.

Om vår kundsupport inte kan åtgärda problemet med din produkt genom felsökning över mail eller telefon så kan du skicka in produkten till oss för undersökning och eventuell reparation. Om inget fel påträffas på en inskickad vara vid felsökning av våra tekniker, kommer du att debiteras en avgift om 240 kr exklusive moms samt kostnad för returfrakt till dig. Denna kostnad betalas mot faktura med 30 dagars förfallo. Expeditionsavgift á 29 krexklusive moms tillkommer.

Vinn ett presentkort Spinner icon