Varför en GPS?

Många kunder skriver till oss och är otroligt tacksamma över det våra produkter har åstadkommit. Tyvärr är många av våra kunder också dom som faktiskt redan har råkat ut för något. Har man blivit bestulen på en cykel en gång, då vill man inte bli det igen. Har man varit nära att tappa bort sin hund eller ofta glömmer vart man parkerat bilen. Eller kanske blivit rånad på sin handväska?

Då är det en oerhörd lättnad. 

Det finns nämligen 2 anledningar till folk väljer att bli kunder hos oss. 

1. De vill ha ett utmärkt väl fungerande stöldskydd för sina värdesaker.

2. De vill förhindra något olyckligt från att ske. 

Summan av kardemumman är helt enkelt att det är en väldigt billig försäkring. Det är ofta lätt att vara efterklok och det är precis vad många av våra kunder är.  Jag menar tänk om det var din son eller dotter? Hund eller bil som försvann?

Kolla på denna statistiken.

  • Närmare 10 000 bilar efterlystes av Larmtjänst förra året. Och nära nog en femtedel hittades aldrig.
  • 7 000 personer, varav 1 500 barn, anmäls som försvunna varje år.
  • "Över 100 000 husdjur anmäls försvunna. 

Citerat från Aftonbladet

Detta är bara i Sverige. I dessa fall hade en GPS suttit fint va? Det är som sagt ofta lätt att vara efterklok men jag vill även hjälpa er eftertänksamma personer, föräldrar, ägare eller företagare att trygga eran tillvaro. Våra produkter används redan av tusentals nöjda svenskar.  

Tänk ändå att med ett enda knapptryck på din telefon så kan få reda på att allt du bryr dig om är i tryggt förvar. Att ingenting har blivit stulet och att ditt barn mår bra? Eller kanske ännu bättre, att kunna spåra det som har blivit stulet, ringa polisen och få tag i personerna bakom kuppen.

Visst låter det bra? 

Många företag har användt sig av dessa fördelar i åratal. Vi tycker det är dax att dra nytta av dom fördelarna även i vardagen.

Tack för att du tog dig tid att läsa. Vi hoppas att du hittar något att uppskatta i vår butik sen får du gärna skicka oss ett mail och vara tacksam. Det är alltid lika roligt. 

 

 

 

Vinn ett presentkort Spinner icon